Αργύρης Αγγελόπουλος

Ο Ιατρός Χειρουργός Αργύρης Αγγελόπουλος είναι απόφοιτος Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστημίο Αθηνών). Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος (ΜΠΣ) της Ιατρικής Σχολής Αθηνών ΕΚΠΑ και κάτοχος Διδακτορικής Διατριβής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.

Ξεκίνησε την εκπαίδευσή του και ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Χειρουργικής στην Αθήνα. Στη συνέχεια εργάστηκε έμμισθος σε νοσοκομεία του Λονδίνου (King’s College Hospital, Royal Free Hospital) αποκτώντας εξειδικευμένη εμπειρία. Στη συνέχεια πρόσφερε τις υπηρεσίες του εργαζόμενος ως Επιμελητής Β’ για τέσσερα χρόνια στο Ε.Σ.Υ. Από το 2018 εργάζεται ως Επιμελητής Χειρουργικής στο νοσοκομείο Μητέρα και Υγεία. Είναι συνεργάτης χειρουργός πολλών κλινικών.

Διαθέτει ιδιαίτερη εμπειρία στη διαχείριση δύσκολων κλινικά περιστατικών λόγω της συνεχιζόμενης, τα τελευταία πέντε έτη, ταυτόχρονης εργασίας σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Ο Ιατρός Χειρουργός Αργύρης Αγγελόπουλος πραγματοποιεί επεμβάσεις γενικής, λαπαροσκοπικής και ογκολογικής χειρουργικής (αιμορροϊδες, ραγάδα με όλες τις σύγχρονες τεχνικές, κύστη κόκκυγος, εκτομή ογκιδίων και λοιπά χειρουργεία δέρματος και μαλακών μορίων, λαπαροσκοπικές επεμβάσεις και ανοιχτές επεμβάσεις κοιλιακής χώρας, χειρουργική θυρεοειδούς, τοποθέτηση μόνιμων καθετήρων port-a-cath κ.α).

Ο Αργύρης Αγγελόπουλος είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών. Τον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται κυρίως με τη μελέτη.